Illes Balears
Illes Balears

Es va presentar el passa dia 28 de març al palau Chaillot, de París. El mateix lloc on fa 75 anys es va proclamar la Declaració Universal dels Drets Humans.

Ja podeu llegir l’informe 2022-23, d’Amnistia Internacional, sobre com està la situació dels drets humans arreu del món.

L’esperat informe anual d’Amnistia Internacional és la publicació més completa i més actual que existeix sobre l’estat dels Drets Humans arreu del món, ja que inclou més de 150 països, amb panoràmiques regionals i anàlisis de tendències. Espanya és un d’aquests països.

A més, l’independència d’Amnistia Internacional, fa d’aquest informe el més prestigiòs i el més consultat per analistes, polítics, mirjans de comunicació i altres organitzacions de defensa dels Drets Humans.

L’informe va ser presentat a nivell mundial, despús-ahir al Palau de Chaillot, de París, el mateix lloc on fa 75 anys es va proclamar la Declaració Universal de Drets Humans, per la a Secretaria General de Amnistia Internacional, Agnès Callamard, qui va

explicar, entre molts d’altres aspectes del contingut de l’informe, com els països occidentals estan aplicant un doble rasero davant la mateixa situació, segon el lloc del món on es produeixi.

Podeu descarregar l’informe en format PDF fent clic aquí.