Illes Balears
Illes Balears

El passat dijous vàrem signar un acord de col·laboració entre Amnistia Internacional i l’Escola d’Art i Superior de Disseny.

El passat dijous, dia 21 de juliol, el nostre president, Xavier Ramis i el director de l’EASDIB, Miquel Oliver, varen signar un acord de col·laboració entre les dues entitats. A l’acte de la signatura, que va tenir lloc a l’Escola, hi va participar la nostra companya i veterana activista, Jero Amengual.

Aquest acord, que té una durada inicial de 4 anys, té com a objectiu la posada en marxa i el desenvolupament de projectes de col·laboració, amb la participació dels alumnes de la institució d’educació superior i ha estat possible dur-lo a bon port gràcies a la bona feina de la nostra secretària, Lola Abrahams.

Amb l’inici del pròxim curs escolar, anirem definit quines de les nostres activitats són les més adients per convidar la comunitat educativa de l’EASDIB a participar-hi.