Catalunya
Catalunya
2

Nou blog d’Amnistia Internacional Catalunya

Avui estem d’estrena! Amb aquest apunt obrim el blog d’Amnistia Internacional Catalunya, nou espai de continguts des d’on donarem veu a l’activisme d’AIC i des d’on difondrem en català continguts d’interès d’altres seccions i estructures d’AI de fora de Catalunya com a complement a les informacions pròpies d’AIC. En aquest espai volem reflectir el dia […]

Avui estem d’estrena!

Amb aquest apunt obrim el blog d’Amnistia Internacional Catalunya, nou espai de continguts des d’on donarem veu a l’activisme d’AIC i des d’on difondrem en català continguts d’interès d’altres seccions i estructures d’AI de fora de Catalunya com a complement a les informacions pròpies d’AIC.

En aquest espai volem reflectir el dia a dia de l’organització i seguir l’actualitat des d’una altra perspectiva on tindran preferència l’anàlisi i els testimonis sobre terreny d’investigadors i experts d’AI arreu del món.

Ens marquem alguns objectius. D’una banda, donar veu a l’essència d’AI i mostrar què passa al territori, a través de les accions dels nostres grups locals. De l’altra, també volem consolidar Amnistia Internacional com una veu experta en matèria de drets humans a Catalunya i aportar contingut de valor a l’actualitat i a la reflexió.

Aquí trobareu entre un i dos continguts setmanals: cròniques d’activisme (accions de carrer, mobilitzacions per casos individuals, recollida i entrega de firmes, actes de captació de fons amb rerefons cultural, opinions i posicionaments sobre fets de drets humans a Catalunya); entrevistes a persones (defensors i defensores de drets humans o persones externes a l’organització però que treballen amb nosaltres); i anàlisi i opinió. Pensem que tan important és saber que passen coses, com saber i entendre per què passen.

A l’apartat d’agenda podreu consultar els diferents actes previstos d’AI a tot Catalunya. A punt de fer  54 anys, a Amnistia Internacional tenim molt clar que el món pot canviar però no ho farà sol. Esperem que ens acompanyeu a partir d’ara en aquest espai, com ja ho feu a través de la web o de xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram. Benvingudes i benvinguts, ja podeu passar!

2 comentaris en “Nou blog d’Amnistia Internacional Catalunya

Els comentaris estan tancats.