Catalunya
Catalunya
0

Lectura pública Declaració Universal Drets Humans (Vilafranca del Penedès)

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre), dimecres, 11 de desembre, el grup del Penedès d’Amnistia Internacional Catalunya organitza la lectura pública dels articles de la Declaració Universal dels Drets Humans, que anirà a càrrec de diversos joves de Vilafranca del Penedès. També es recolliran signatures pels casos de Marinel Sumook […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 11/12/2019
7:30 pm - 8:30 pm

Categorías No Categorías


Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre), dimecres, 11 de desembre, el grup del Penedès d’Amnistia Internacional Catalunya organitza la lectura pública dels articles de la Declaració Universal dels Drets Humans, que anirà a càrrec de diversos joves de Vilafranca del Penedès.

També es recolliran signatures pels casos de Marinel Sumook (activista mediambiental – Filipines), Sarah Mardini i Séan Binder (activistes pro refugi – Grècia) i Yasaman Aryani (activista pels drets de les dones – Iran).

Serà a partir de les 19.30h a l‘Espai Jove La Nau (C/Baltà de Cela, 45-47) de Vilafranca, amb presentació de la periodista Clàudia Climent.

Organitza: grup d’Amnistia Internacional Penedès, amb la col·laboració de l’Espai Jove la Nau i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *