Catalunya
Catalunya
0

Acció #PupitresLibres al Masnou (Maresme)

Divendres 14 de juny, el grup d’activistes del Maresme surt al carrer amb la campanya #PupitresLibres per denunciar l’assetjament escolar com una violació de drets humans. Serà a partir de les 18h de la tarda a la Plaça de les Dones del Tèxtil (El Masnou) Els i les activistes recolliran objectes descatalogats i antics per […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 14/06/2019
6:00 pm - 8:00 pm

Categorías No Categorías


Divendres 14 de juny, el grup d’activistes del Maresme surt al carrer amb la campanya #PupitresLibres per denunciar l’assetjament escolar com una violació de drets humans. Serà a partir de les 18h de la tarda a la Plaça de les Dones del Tèxtil (El Masnou)

Els i les activistes recolliran objectes descatalogats i antics per enviar-los al ministeri d’Educació i denunciar que l’actual sistema de denúncia d’assetjament escolar a les aules ha quedat obsolet i no és efectiu. També es recolliran firmes de suport per exigir al govern espnyol i a les comunitats autònomes que creïn un sistema de denúncies que els i les adolescents utilitzin de debò, i que alumnes, alumnes i professorat rebin formació adequada per a prevenir i intervenir en casos d’assetjament escolar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *