Catalunya
Catalunya
0

Acte “Palestina: la llibertat és una lluita constant”

La presidenta d’Amnistia Internacional Catalunya (AIC), Ona Anglada, participarà dimecres 24 de novembre en un acte organitzat a Barcelona per la Plataforma Plou Complicitat amb Israel per denunciar la criminalització de 6 ONG i organitzacions palestines de la societat civil. El 19 d’octubre, el ministeri de Defensa israelià emetia una ordre militar per la qual […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 24/11/2021
7:00 pm

Categorías No Categorías


La presidenta d’Amnistia Internacional Catalunya (AIC), Ona Anglada, participarà dimecres 24 de novembre en un acte organitzat a Barcelona per la Plataforma Plou Complicitat amb Israel per denunciar la criminalització de 6 ONG i organitzacions palestines de la societat civil. El 19 d’octubre, el ministeri de Defensa israelià emetia una ordre militar per la qual es declarava com a “organitzacions terroristes” sis importants organitzacions  palestines als Territoris Ocupats. Aquesta designació, en virtut d’una llei israeliana de 2016, suposa en la pràctica la prohibició de les activitats d’aquests grups de la societat civil, i autoritza les autoritats d’Israel a tancar-ne les oficines, confiscar-ne els béns i arrestar i empresonar el seu personal, així com prohibir el finançament o fins i tot l’expressió de suport de les seves activitats.

Per Amnistia Internacional, i també Human Rights Watch, aquesta decisió constitueix un atac del govern israelià al moviment internacional de drets humans i és una escalada alarmant que amenaça de paralitzar el treball de les organitzacions més destacades de la societat civil palestina.

L’acte “Palestina: la llibertat és una lluita constant. La resistència de les organitzacions palestines davant la criminalització d’Israel comptarà amb la participació de:

  • Assel Albajeh, d’Al-haq, una de les 6 ONG palestines afectades per aquesta ordre militar israeliana.
  • Ona Anglada, presidenta d’Amnistia Internacional Catalunya.
  • Elena Jiménez, Òmnium Cultural.
  • i Luca Gervasoni, LaFede.cat.

L’acte es farà dimecres 24 de novembre a la Sala Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, Barcelona), a partir de les 19h.
Cal reservar plaça a proucomplicitat@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *