Catalunya
Catalunya
0

Col·loqui postfunció sobre la tortura: “José K, torturado”

“José K, torturado” és una producció de Moma Teatre basada en textos del periodista d’investigació Javier Ortiz, amb dramatúrgia i direcció de Carles Alfaro. José K. és un terrorista que vol fer detonar una bomba en una plaça. La policia el deté i, davant la manca de temps el tortura per evitar la massacre. En […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 04/12/2018
12:00 am - 10:30 pm

Categorías No Categorías


“José K, torturadoés una producció de Moma Teatre basada en textos del periodista d’investigació Javier Ortiz, amb dramatúrgia i direcció de Carles Alfaro. José K. és un terrorista que vol fer detonar una bomba en una plaça. La policia el deté i, davant la manca de temps el tortura per evitar la massacre. En format de soliloqui, el text obre el debat moral sobre la justificació de la tortura i interpel·la l’espectador: es pot justificar l’ús de la tortura? És lícit aplicar-la per evitar un mal major?

Dimarts vinent, 4 de desembre, després de la funció de les 20.30h, tindrà lloc al Teatre Romea un col·loqui postfunció amb el director de l’obra, Carles Alfaro, l’actor protagonista, Iván Hermés, i Dani Vilaró, portaveu d’Amnistia Internacional Catalunya.

Serà una bona oportunitat per reflexionar col·lectivament, de la mà de gent del teatre i des de la creació artística, d’una realitat, la de la tortura, que molts governs i estats amaguen però que, segons dades d’Amnistia Internacional, es practica en un mínim de 141 països.

“José K, torturado” es pot veure al Teatre Romea (C/ de l’Hospital, 51, Barcelona) fins el 7 de desembre (info + entrades des d’aquest enllaç)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *