Catalunya
Catalunya
0

Dia dels Drets Humans (San Cugat del Vallès)

Dimarts 10 de Desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, el grup d’activistes de Sant Cugat-Cerdanyola recollirà signatures pels casos de Marinel Sumook (activista mediambiental – Filipines), Sarah Mardini i Séan Binder (activistes pro refugi – Grècia) i Yasaman Aryani (activista pels drets de les dones – Iran). Serà en tres espais: l’Ateneu Sancugatenc (Avinguda de […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 10/12/2019
6:00 pm - 8:00 pm

Categorías No Categorías


Dimarts 10 de Desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, el grup d’activistes de Sant Cugat-Cerdanyola recollirà signatures pels casos de Marinel Sumook (activista mediambiental – Filipines), Sarah Mardini i Séan Binder (activistes pro refugi – Grècia) i Yasaman Aryani (activista pels drets de les dones – Iran). Serà en tres espais: l’Ateneu Sancugatenc (Avinguda de Gràcia, 16), Casa de Cultura (C/de Castellví, 8) i Cinemes Sant Cugat (Av. Pla del Vinyet s/n), en horari aproximat de 18 a 20 hores a Sant Cugat del Vallès.

En els cinemes l’activitat es fa coincidint amb els actes programats per l’Ajuntament de Sant Cugat per aquest Dia Internacional dels Drets Humans: es recolliran les signatures abans i després de la projeccío del documental “L’escriptor en un país sense llibreríes” de Marc Serena, que explica la història de l’escriptor de Guinea Equatorial, Juan Tomás Àvila Laurel, refugiat a Sant Cugat des del 2011.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *