Catalunya
Catalunya
0

Exposició “No a la pena de mort” a La Model (BCN)

De dijous 10 a dimecres 16 d’octubre el grup de Barcelona – L’Hospitalet d’Amnistia Internacional organitza l’exposició “No a la pena de mort“ a La Model de Barcelona. L’exposició, d’accés lliure, es podrà veure en horari de 10 a 19h al pati interior de l’antic centre penitenciari. L’exposició fa un recorregut, a través de 14 […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 10/10/2019 - 16/10/2019
10:00 am - 7:00 pm

Categorías No Categorías


De dijous 10 a dimecres 16 d’octubre el grup de Barcelona – L’Hospitalet d’Amnistia Internacional organitza l’exposició “No a la pena de mort a La Model de Barcelona. L’exposició, d’accés lliure, es podrà veure en horari de 10 a 19h al pati interior de l’antic centre penitenciari.

L’exposició fa un recorregut, a través de 14 panells que combinen text i fotografia, sobre els diferents mites i idees preconcebudes que giren al voltant
d’aquest càstig que s’aplica a molts països del món i demostrar que la pena de mort no funciona com a mesura dissuasiva de la comissió de delictes.

El 10 d’octubre és el Dia Internacional contra la Pena de Mort des de fa 16 anys, des del 2003, i té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre les condiciones de vida inhumanes de las persones condemnades a mort.

En el darrer informe sobre la situació de la pena de mort al món (2018), Amnistia va quantificar les execucions en un mínim de 690 a 20 països. La Xina, l’Iran, l’Aràbia Saudita, el Vietnam i l’Iraq són els principals països executors i concentren la gran majoria d’execucions, més del 90%.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *