Catalunya
Catalunya
0

Festa de la Tardor Sant Cugat del Vallès

Diumenge 11 de novembre de 10 a 14h, el grup d’activistes de Sant Cugat – Cerdanyola surt al carrer durant la Festa de Tardor de Sant Cugat del Vallès (Plaça Octavià, davant del Monestir) per sensibilitzar i demanar a les autoritats que respectin el dret a l’habitatge. Com va denunciar l’organització el maig de 2017 […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 11/11/2018
10:00 am - 2:00 pm

Categorías No Categorías


Diumenge 11 de novembre de 10 a 14h, el grup d’activistes de Sant Cugat – Cerdanyola surt al carrer durant la Festa de Tardor de Sant Cugat del Vallès (Plaça Octavià, davant del Monestir) per sensibilitzar i demanar a les autoritats que respectin el dret a l’habitatge. Com va denunciar l’organització el maig de 2017 amb un informe, deu anys després de l’inici de la crisi les autoritats segueixen violant aquest dret humà.

Recentment l’organització ha recordat que els desnonaments no només no es redueixen, sinó que augmenten a nivells de 2013. Amnistia Internacional creu que cal augmentar de manera urgent els recursos per fer créixer el parc d’habitatge social i també adoptar mesures sobre els habitatges buits.

Enguany les activitats de la Festa de la Tardor se centren en el model de ciutat, i les entitats participants en proposen un on la solidaritat i la justícia social serveixin per a construir un Sant Cugat de futur. El Sindicat de Llogateres s’encarregarà de llegir el pregó de la festa.

+ CIBERACCIÓ: SOS HABITATGE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *