Catalunya
Catalunya
0

Lectura Declaració Universal dels Drets Humans (Sitges)

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre), dilluns 9 de desembre el grup del Penedès d’Amnistia Internacional Catalunya participa en la lectura pública dels articles que integren la Declaració Universal dels Drets Humans, que anirà a càrrec de diverses entitats socials i culturals de Sitges (Garraf). També es recolliran signatures pels […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 09/12/2019
7:00 pm - 9:00 pm

Categorías No Categorías


Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre), dilluns 9 de desembre el grup del Penedès d’Amnistia Internacional Catalunya participa en la lectura pública dels articles que integren la Declaració Universal dels Drets Humans, que anirà a càrrec de diverses entitats socials i culturals de Sitges (Garraf).

També es recolliran signatures pels casos de Marinel Sumook (activista mediambiental – Filipines), Sarah Mardini i Séan Binder (activistes pro refugi – Grècia) i Yasaman Aryani (activista pels drets de les dones – Iran).

Serà al Centre Cultural Miramar (Carrer Devallada, 12) de Sitges, a partir de les 19h, amb presentació de l’actriu Anna Barrachina.

Organitzen : Grup d’Amnistia Internacional Penedès i Jornades Solidàries de Sitges, amb la col·laboració de l’ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *