Catalunya
Catalunya
0

Més control de les actuacions policials (Igualada)

El grup de l’Anoia serà dissabte 2 d’octubre a la Fira Igualada Solidària (Plaça de Cal Font) per recollir suports a la campanya d’Amnistia Internacional #MésControl per demanar més transparència i control de les actuacions de la policia a Catalunya. Des d’AIC fem campanya per assegurar justícia i garanties de no repetició: una acció policial […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 02/10/2021
6:00 pm - 9:00 pm

Categorías No Categorías


El grup de l’Anoia serà dissabte 2 d’octubre a la Fira Igualada Solidària (Plaça de Cal Font) per recollir suports a la campanya d’Amnistia Internacional #MésControl per demanar més transparència i control de les actuacions de la policia a Catalunya.

Des d’AIC fem campanya per assegurar justícia i garanties de no repetició: una acció policial eficaç ilegitima ha de respectar sempre els drets humans. Cal més i millor control de la policia per garantir la rendició de comptes i posar fi a la impunitat en l’ús excessiu de la força i les actuacions arbitràries. També demanem conèixer els protocols d’ús de la força i de les normes d’ús de les armes policials: només d’aquesta manera sabrem si una actuació policial s’ha ajustat als principis de legalitat, necessitat i proporcionalitat, que estableixen les normes de drets humans.

L’acció de recollida de suports i signatures es farà dissabte 2 d’octubre de 18 a 21h a la Plaça de Cal Font.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *