Catalunya
Catalunya
0

nov.ésControl i transparència de l’actuació policial (BCN)

El grup de Barcelona serà dissabte 6 de novembre a la Plaça del Mercat del Clot per recollir suports a la campanya d’Amnistia Internacional #MésControl per demanar més transparència i control de les actuacions de la policia a Catalunya. Des d’AIC fem campanya per assegurar justícia i garanties de no repetició: una acció policial eficaç […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 06/11/2021
12:00 am - 2:00 pm

Categorías No Categorías


El grup de Barcelona serà dissabte 6 de novembre a la Plaça del Mercat del Clot per recollir suports a la campanya d’Amnistia Internacional #MésControl per demanar més transparència i control de les actuacions de la policia a Catalunya.

Des d’AIC fem campanya per assegurar justícia i garanties de no repetició: una acció policial eficaç ilegitima ha de respectar sempre els drets humans. Cal més i millor control de la policia per garantir la rendició de comptes i posar fi a la impunitat en l’ús excessiu de la força i les actuacions arbitràries. També demanem conèixer els protocols d’ús de la força i de les normes d’ús de les armes policials: només d’aquesta manera sabrem si una actuació policial s’ha ajustat als principis de legalitat, necessitat i proporcionalitat, que estableixen les normes de drets humans.

L’acció de recollida de suports i signatures es farà dissabte 6 de novembre a partir de les 10.30h a la Plaça del Mercat del Clot (Barcelona).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *