Catalunya
Catalunya
0

“No consento” al Poblenou (BCN)

Dissabte 20 i diumenge 21 d’octubre el grup d’activistes d’Amnistia Internacional a Barcelona recollirà suports al manifest No Consento per posar fi a la violència sexual a Espanya. Patir una violació és una cosa que cap dona hauria de viure. Però el trauma no acaba aquí. Continua quan els prejudicis, els estereotips i la violència institucional […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 20/10/2018 - 21/10/2018
3:00 pm

Categorías No Categorías


Dissabte 20 i diumenge 21 d’octubre el grup d’activistes d’Amnistia Internacional a Barcelona recollirà suports al manifest No Consento per posar fi a la violència sexual a Espanya.

Patir una violació és una cosa que cap dona hauria de viure. Però el trauma no acaba aquí. Continua quan els prejudicis, els estereotips i la violència institucional s’enceba amb elles. Un camí ple de pedres en el qual, al final, les víctimes són tractades com a culpables. Ho consentiràs?

Serà dissabte de 15 a 19h i diumenge d’11 a 15h davant del casal de barri de Poblenou, a la Rambla de Poblenou, 49, on aquest cap de setmana se celebra el 18è Mercat Solidari pels Drets Humans organitzat per Amnistia Internacional Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *