Catalunya
Catalunya
0

Per les dones indígenes que protegeixen l’Amazònia (El Masnou)

Diumenge 6 d’octubre el grup d’Amnistia Internacional al Maresme serà a la Fira d’Entitats del Masnou amb un estand informatiu i recollida de signatures per demanar la protecció de dones activistes indígenes que protegeixen el medi ambient i l’Amazònia a l’Equador. A l’Equador, desenes de dones treballen juntes per defensar l’Amazònia, llar de centenars de […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 06/10/2019
11:00 am - 3:00 pm

Categorías No Categorías


Diumenge 6 d’octubre el grup d’Amnistia Internacional al Maresme serà a la Fira d’Entitats del Masnou amb un estand informatiu i recollida de signatures per demanar la protecció de dones activistes indígenes que protegeixen el medi ambient i l’Amazònia a l’Equador.

A l’Equador, desenes de dones treballen juntes per defensar l’Amazònia, llar de centenars de comunitats indígenes, milers d’espècies i la meitat de la selva del món. Les activitats econòmiques a gran escala, com l’extracció de petroli, la mineria i l’explotació forestal, constitueixen una amenaça per al medi ambient i les persones.

Aquestes dones desafien a enormes interessos polítics i econòmics. Diàriament arrisquen les seves vides i les de les seves famílies per defensar els drets humans i la natura. Les autoritats de l’Equador han incomplert el deure de protegir-les i identificar-ne els atacants.

+ CIBERACCIÓ

Serà d’11 a 15h a la Plaça Nova de les Dones del Tèxtil del Masnou.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *