Catalunya
Catalunya
0

Presentació del llibre “Tortura” de Donatella Di Cesare (Barcelona)

Dijous 15 de novembre es presenta a Barcelona el llibre “Tortura” (Gedisa Editorial) de la filòsofa italiana Donatella Di Cesare. Sinopsi: “Tortura” és un assaig des de l’ètica i la filosofia sobre l’alarmant vigència d’aquesta pràctica en les democràcies actuals i la seva legitimació en nom de la seguretat i del bé comú. Resulta desconcertant […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 15/11/2018
7:30 pm - 9:00 pm

Categorías No Categorías


Dijous 15 de novembre es presenta a Barcelona el llibre “Tortura” (Gedisa Editorial) de la filòsofa italiana Donatella Di Cesare.

Sinopsi: “Tortura” és un assaig des de l’ètica i la filosofia sobre l’alarmant vigència d’aquesta pràctica en les democràcies actuals i la seva legitimació en nom de la seguretat i del bé comú. Resulta desconcertant que la tortura segueixi existint al segle XXI a tot el món, i no obstant això sabem que és així. La tortura no es limita a les dictadures i els règims repressius; es practica fins i tot en els estats democràtics i lliures on existeixen lleis i institucions dissenyades per protegir els drets humans. En aquest llibre, Di Cesari explica com des de l’11 de setembre i en el context de la guerra al terror, «els nous adeptes a la tortura han sortit al descobert», i com el que resulta indefensable ha trobat en els últims anys un nombre sorprenent de defensors.

Acompanyaran a l’autora Miquel Seguró, profesor de filosofia de la UOC i coordinador de la revista Argumenta Philosophica, i Dani Vilaró, portaveu d’Amnistia Internacional Catalunya (AIC)

Serà a les 19.30h a la Llibreria La Central (C/ Mallorca 237, Barcelona). Entrada lliure, aforament limitat.

>>>APROFUNDEIX: Més sobre TORTURA al web d’Amnistia Internacional Espanya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *