Catalunya
Catalunya
0

Projecció de “Jardín de Amapolas” (Colòmbia)

Divendres 12 de juny a les 20h als cinemes Girona de Barcelona es projectarà la pel·lícula Jardín de Amapolas (2012), una ficció sobre la població civil desplaçada de Colòmbia dirigida pel realitzador d’aquest país Juan Carlos Melo. L’acte, organitzat per Casa Amèrica Catalunya dins del seu cicle de cinema LatCinema, comptarà amb la presentació de […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 12/06/2015
8:00 pm - 10:00 pm

Categorías No Categorías


Amapolas.apaisada.web
Divendres 12 de juny a les 20h
als cinemes Girona de Barcelona es projectarà la pel·lícula Jardín de Amapolas (2012), una ficció sobre la població civil desplaçada de Colòmbia dirigida pel realitzador d’aquest país Juan Carlos Melo.

L’acte, organitzat per Casa Amèrica Catalunya dins del seu cicle de cinema LatCinema, comptarà amb la presentació de Dani Vilaró, responsable de comunicació d’Amnistia Internacional Catalunya.

A l’altiplà de Colòmbia, el cultiu d’amapola és un negoci perillós però lucratiu. El camperol Emilio i el seu fill Simón, de 9 anys, són desterrats de la seva petita parcel·la per un grup armat. Buscant on refugiar-se, arriben a un petit poble. Allà, l’Emilio, pressionat per la seva precària situació econòmica, es veu obligat a treballar en cultius il·lícits d’amapola d’en Ramiro, un temible i reconegut narcotraficant de la regió.

Divendres 12 de juny a les 20h
Cinemes Girona
(C/ Girona 175, Barcelona)
Entrada: 2,5€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *