Catalunya
Catalunya
0

Projecció del documental “Murs” (Vilafranca del Penedès)

El grup del Penedès presenta dimarts 15 d’octubre la projecció del documental “Muros” ((Pablo Iraburu, Migueltxu Molina, 2015). Serà dins de Solidaritats – Cicle de Cinema Solidari i de Drets Humans de Vilafranca del Penedès. Mai abans s’havien construït tants murs. Hi ha milers de quilòmetres de tanques, reixats, filats i muralles en les parts […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 15/10/2019
7:30 pm - 9:00 pm

Categorías No Categorías


El grup del Penedès presenta dimarts 15 d’octubre la projecció del documental “Muros” ((Pablo Iraburu, Migueltxu Molina, 2015). Serà dins de Solidaritats – Cicle de Cinema Solidari i de Drets Humans de Vilafranca del Penedès.

Mai abans s’havien construït tants murs. Hi ha milers de quilòmetres de tanques, reixats, filats i muralles en les parts més distants i diferents del planeta. Aquesta pel·lícula narra històries reals de persones que viuen en tots dos costats de molt diferents murs. Són relats propers i intensos que ens mostren que, en tots dos costats, compartim les mateixes esperances, pors, pensaments i emocions: el mateix desig de sobreviure.

La projecció es farà a partir de les 19.30h a la Sala Zazie de la Societat la Principal (Rambla Nostra Senyora, 37, Vilafranca del Penedès).

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *