Catalunya
Catalunya
0

Projecció documental ‘Berracas’ (Vilafranca del Penedès)

Divendres 26 de novembre, el grup d’Amnistia Internacional Penedès organitza la projecció i col·loqui posterior del documental Berracas. L’acte comptarà amb la presència de les directores del documental, Elena Bulet i Laura Casamitjana, presentades per l’activista colombiana Susana Torres. Serà a les 20.15h, amb entrada lliure, a la Sala Zazie del Casal de Vilafranca (Rambla […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 26/11/2021
8:15 pm

Categorías No Categorías


Divendres 26 de novembre, el grup d’Amnistia Internacional Penedès organitza la projecció i col·loqui posterior del documental Berracas.

L’acte comptarà amb la presència de les directores del documental, Elena Bulet i Laura Casamitjana, presentades per l’activista colombiana Susana Torres.

Serà a les 20.15h, amb entrada lliure, a la Sala Zazie del Casal de Vilafranca (Rambla Ntra. Senyora, 37, Vilafranca del Penedès)

‘Berracas’ són les dones lluitadores, enpoderades, que troben sempre la força necessària per tirar endavant. Aquest projecte explica les històries de dones víctimes-supervivents del conflicte armat colombià al departament de Tolima que, a través de la narració, busquen superar el dolor, reivindicar una memòria històrica plural i feminista i recuperar el teixit social a la societat colombiana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *