Catalunya
Catalunya
0

Projecció “La revolució dels saris roses” i marató de cartes (Sabadell)

Dimecres 12 de desembre, el grup de Sabadell organitza una recollida de signatures pels casos de la marató #PersonasXPersonas amb motiu de la projecció del documental “La revolució dels saris roses”. La marató de cartes #PersonasXPersonas se celebra en el marc de la campanya global Valenta, dedicada a 3 dones que desafien lleis injustes, pràctiques […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 12/12/2018
5:30 pm - 8:00 pm

Categorías No Categorías


Dimecres 12 de desembre, el grup de Sabadell organitza una recollida de signatures pels casos de la marató #PersonasXPersonas amb motiu de la projecció del documental “La revolució dels saris roses”.

La marató de cartes #PersonasXPersonas se celebra en el marc de la campanya global Valenta, dedicada a 3 dones que desafien lleis injustes, pràctiques corruptes, denúncia d’abusos policials i molt més: Nawal Benaissa (Marroc); Atena Daemi (Iran); i, Marielle Franco (Brasil).

El documental “La revolució dels saris roses”, dirigit per Kim Longinotto, ens transporta fins a la regió índia d’Uttar Pradesh. Amb un estil directe i honest, Longinotto s’acosta la lluita de Sampat Pal, la líder de la Banda dels Saris Roses, un grup de dones que, vestides de rosa, utilitzen l’acció i la paraula per denunciar i evitar els matrimonis forçats i l’assetjament que pateixen moltes joves de la casta més baixa de l’Índia, la dels intocables. Un retrat únic de l’activisme més espontani.

Serà dimecres 12 de 17.30h a 20h als Cinemes Imperial (Plaça de l’Imperial).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *