Catalunya
Catalunya
0

Signatures per a Sarah i Seán (Mataró)

Amb motiu del 10 de desembre, Dia Internacional dels DretsHumans, el grup del Maresme farà un acte dissabte 14 de desembre, de 10 a 14 hores, a La Riera de Mataró. L’acte consistirà en una recollida de signatures pel cas de Sarah Mardini y Seán Biden, activistes que corren el risc d’anar a la presó […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 14/12/2019
10:00 am - 2:00 pm

Categorías No Categorías


Amb motiu del 10 de desembre, Dia Internacional dels DretsHumans, el grup del Maresme farà un acte dissabte 14 de desembre, de 10 a 14 hores, a La Riera de Mataró.

L’acte consistirà en una recollida de signatures pel cas de Sarah Mardini y Seán Biden, activistes que corren el risc d’anar a la presó a Grècia per haver intentat salvar vides quan col·laboraven com a voluntaris de salvament per a una organització a l’illa de Lesbos. Els i les activistes del Maresme escenificaran un naufragi al mar amb una barca inflable, armilles salvavides i flotadors.

T’hi esperem: ajudar qui es pot ofegar en el mar mai no hauria de ser considerat un delicte. En comptes de criminalitzar la Sarah i en Seán, el govern grec hauria d’ocupar-se de protegir els drets de les persones refugiades que arriben a les seves costes després d’un viatge ple de perills al qual es van veure abocats per fugir de la guerra, la violència o la persecució als seus països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *