Catalunya
Catalunya
0

Debat: ‘Resistència LGTBI en temps de Bolsonaro, Trump i Le Pen’ (BCN)

Amb Jair Bolsonaro al Brasil o Donald Trump als Estats Units, els drets LGBTI continuaran sent amenaçats i vulnerats cada dia. Cal resistència i mobilització. Amnistia Internacional Catalunya participarà en la taula de debat “Resistència LGTBI en temps de Bolsonaro, Trump i Le Pen” a Barcelona, organitzada per l’Àmbit LGBTI del sindicat CCOO. Serà divendres […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 14/12/2018
10:30 am - 1:00 pm

Categorías No Categorías


Amb Jair Bolsonaro al Brasil o Donald Trump als Estats Units, els drets LGBTI continuaran sent amenaçats i vulnerats cada dia. Cal resistència i mobilització.

Amnistia Internacional Catalunya participarà en la taula de debat “Resistència LGTBI en temps de Bolsonaro, Trump i Le Pen” a Barcelona, organitzada per l’Àmbit LGBTI del sindicat CCOO.

Serà divendres 14 de desembre, amb la participació de:

L’acte comptarà amb les intervencions de:

  • Monica Benicio: feminista, activista de drets humans i militant LGTBI, actualment una de les veus més importants de la resistència democràtica a Brasil. Com a vídua de Marielle Franco, regidora de Rio de Janeiro brutalment assassinada a l’inici de l’any víctima d’un crim que segueix impune, Monica continua lluitant per esclarir els fets i obtenir justícia, alhora que aposta per la resistència per canviar el sistema. Segons ella: “No veig forma de guanyar si no és resistint diàriament i continuar en la lluita”.
  • Anne-Cath: nascuda a Sri Lanka, francesa i adoptada, es defineix com “defensora i lluitadora per l’antiracisme polític, el moviment LGTBI i de raça i néta del pensament descolonitzador”. Des de fa anys, observa, analitza i deconstrueix les diferents relacions de poders i privilegis interpersonals a fi de poder actuar en contra d’ells, inventant i cercant nous conceptes i perspectives d’emancipació contra les construccions i estructures racistes, masclistes i homòfobes.
  • Carla Vall Duran, advocada penalista especialista en drets humans del Centre Irídia.
  • Dani Vilaró, portaveu d’Amnistia Internacional a Catalunya.

Serà divendres 14 de desembre a partir de les 10.30h a la Sala d’Actes del CCOO (Via Laietana, 16, Barcelona).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *