Catalunya
Catalunya
0

Xerrada a Instagram amb l’escriptor Xavier Bosch

L’escriptor i periodista Xavier Bosch és el convidat del grup de Barcelona a un Instagram Live que tindrà lloc dilluns 14 de juny a les 19.30 des del perfil d’aquesta xarxa social del grup. Allà es parlarà amb Bosch de “La dona de la seva vida” (Columna Edicions), la seva darrera novel·la, que tracta la […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 14/06/2021
7:30 pm - 8:30 pm

Categorías No Categorías


L’escriptor i periodista Xavier Bosch és el convidat del grup de Barcelona a un Instagram Live que tindrà lloc dilluns 14 de juny a les 19.30 des del perfil d’aquesta xarxa social del grup. Allà es parlarà amb Bosch de “La dona de la seva vida” (Columna Edicions), la seva darrera novel·la, que tracta la qüestió dels nadons robats.

Amnistia Internacional va llançar recentment un informe que denuncia les dècades sense resposta de milers de denúncies de desaparició forçada, apropiació i substitució d’identitats de nens i nenes a Espanya. L’organització demana al Congrés dels Diputats que s’aprovi una Llei sobre bebès robats que permeti la recerca i identificació de nens i nenes, i que garanteixi veritat, justícia i reparació a les víctimes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *