Catalunya
Catalunya
0

Xerrada i exposició “Contra vent i marea” (Igualada)

Dilluns 17 de juny, el grup d’acció de l’Anoia organitza una xerrada sobre la crisi de persones refugiades al món, amb motiu de la inauguració de l’exposició “Contra vent i marea”. Aquesta exposició, que es podrà veure fins divendres 28 de juny a l’Ateneu Igualadí, és produïda per Amnistia Internacional Catalunya i té com a […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 17/06/2019
7:30 pm - 9:00 pm

Categorías No Categorías


Dilluns 17 de juny, el grup d’acció de l’Anoia organitza una xerrada sobre la crisi de persones refugiades al món, amb motiu de la inauguració de l’exposició “Contra vent i marea”.

Aquesta exposició, que es podrà veure fins divendres 28 de juny a l’Ateneu Igualadí, és produïda per Amnistia Internacional Catalunya i té com a protagonistes persones refugiades que han portat el seus testimonis des de ben lluny i fan sentir la seva veu per formar un recull d’històries humanes i properes. Es tracta, per tant, d’una presentació de testimonis que connecta directament amb la actual crisi global de persones refugiades.

L’acte d’inauguració serà a partir de les 19.30h al vestíbul de l’Ateneu Igualadí (C/Sant Pau, 9) i comptarà amb la participació d’Ona Anglada, vocal del Comitè executiu d’Amnistia Internacional Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *