Catalunya
Catalunya
0

Xerrada “No consento” a Esplugues de Llobregat

Dijous 21 de març, al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat, tindrà lloc la xerrada “No consento” organitzada pel grup d’activistes del Pla de Llobregat. El col·loqui, a càrrec de la vocal del Comitè Executiu d’Amnistia Internacional, Ona Anglada, abordarà el tema de la violència sexual a l’Estat espanyol. Patir una violació és […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 21/03/2019
7:00 pm - 9:00 pm

Categorías No Categorías


Dijous 21 de març, al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat, tindrà lloc la xerrada “No consento” organitzada pel grup d’activistes del Pla de Llobregat.

El col·loqui, a càrrec de la vocal del Comitè Executiu d’Amnistia Internacional, Ona Anglada, abordarà el tema de la violència sexual a l’Estat espanyol.

Patir una violació és una cosa que cap dona hauria de viure. Però el trauma no acaba aquí. Continua a causa dels prejudicis, els estereotips i la violència institucional, que converteix el seu camí en un camí ple de pedres on al final les dones acaben sent tractades com a culpables. Si vols saber més sobre aquesta situació, no dubtis en assistir-hi.

La xerrada serà dijous 21 de març a les 19 h al Casal de la Cultura Robert Brillas (C/Àngel Guimerà, 38, Esplugues de Llobregat).

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *