Catalunya
Catalunya
0

Xerrada “Welcome Communities” a la UPF

Dijous 28 de març a les 14h el grup d’activistes d’Amnistia Internacional Catalunya a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) organitza una xerrada de l’activista i defensor dels drets humans, George Reginald, sobre la campanya “Welcome Communities” de persones refugiades. AIC va presentar la campanya el juny de 2018 coincidint amb el Dia Mundial de Suport a […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 28/03/2019
2:00 pm - 3:30 pm

Categorías No Categorías


Dijous 28 de març a les 14h el grup d’activistes d’Amnistia Internacional Catalunya a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) organitza una xerrada de l’activista i defensor dels drets humans, George Reginald, sobre la campanya “Welcome Communities” de persones refugiades.

AIC va presentar la campanya el juny de 2018 coincidint amb el Dia Mundial de Suport a les Persones Refugiades per mostrar com petites accions quotidianes (intercanvi d’idiomes, lloguer d’habitacions, compartir temps o activitats lúdiques, l’acompanyament en gestions o la denúncia d’actituds discriminatòries, entre altres) obren un camí de benefici mutu entre persones refugiades i població local. 

Serà a l’IBEI (C/ de Ramon Trias Fargas, 25, 08005 Barcelona), a l’aula 24.120.

Aquí podeu veure un video amb el testimoni de George Reginald. Ell va haver de sortir del seu país, Sierra Leone, com a refugiat per la seva condició d’activista pels drets LGBTI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *