Comunidad Valenciana
Comunidad Valenciana

Festival de Cinema i Drets Humans – Human Fest

La vesprada d’ahir 14 de febrer 2019 es va inaugurar el Festival de Cinema i Drets Humans – Human Fest- en el Teatre Talía. A la inauguració van assistir representants de les diferents organitzacions col·laboradores, entre elles Amnistia Internacional, que participarà en diverses sessions durant el festival. El dissabte 16 de febrer i el dimarts […]

La vesprada d’ahir 14 de febrer 2019 es va inaugurar el Festival de Cinema i Drets Humans – Human Fest- en el Teatre Talía. A la inauguració van assistir representants de les diferents organitzacions col·laboradores, entre elles Amnistia Internacional, que participarà en diverses sessions durant el festival.
El dissabte 16 de febrer i el dimarts 19 de febrer a les 20 hores en la Filmoteca de València, i el divendres 22 de febrer durant el Fòrum sobre «Delictes d’odi i Llei mordassa» en el centre cultural La Nau a les 17 hores. Us esperem!. 

Consulta la programació y notícies en la web de l’event.
—————————————
La tarde de ayer 14 de febrero 2019 se inauguró el Festival de Cine y Derechos Humanos – Human Fest- en el Teatro Talía. A la inauguración asistieron representantes de las diferentes organizaciones colaboradoras, entre ellas Amnistía Internacional, que participará en diversas sesiones durante el festival.
El sábado 16 de febrero y el martes 19 de febrero a las 20 horas en la Filmoteca de Valencia, y el viernes 22 de febrero durante el Foro sobre «Delitos de odio y Ley mordaza» en el centro cultural La Nau a las 17 horas. ¡Os esperamos!.

Consulta la programación y noticias en la web del evento.