Illes Balears
Illes Balears

Constitució formal i primera reunió de treball de l’equip de direcció d’Amnistia Internacional Illes Balears.
Lola Abrahams designada coordinadora autonòmica del Pla de treball 2023.

El passat divendres es va constituir la nova junta directiva d’Amnistia Internacional Illes Balears, que tal com ja vàrem informar va resultar elegida a l’assemblea autonòmica del passat dia 25 de febrer.

Entre d’altres temes, el principal a tractar va ser el del pla de treball aprovat, també, a l’assemblea i que constitueix uns dels principals reptes del nou equip de direcció de la nostra entitat autonòmica; sense descuidar els temes organitzatius, d’enfortiment de l’activisme i de comunicació i de relacions amb les institucions balears, la generació de sinèrgies amb altres entitats de la societat civil i les relacions amb els mitjans de comunicació.

Pel que respecte al Pla d’acció 2023, la junta directiva va acordar designar coordinadora autonòmica del mateix a la companya Lola Abrahams, a la que podem veure a la foto, el passat dia 10 de desembre a la plaça d’Espanya, de Palma, durant la celebració del dia dels Drets Humans.