Illes Balears
Illes Balears

Aprovat el pla de treball inicial de la junta directiva

Ahir divendres la junta directiva d’Amnistia Internacional Illes Balears es va reunir per segona vegada, des de la seva proclamació, en una reunió d’un únic punt a l’ordre del dia: l’aprovació d’un pla de treball per a la pròpia junta directiva, durant un periode corresponent als sis primers mesos de mandat.

La junta al complet durant les dues hores de la reunió vàrem estar treballant aquest pla de treball i els seus detalls, amb un bon grapat d’objectius a curt termini, que es poden resumir en: millorar l’organització interna de tota l’estructura d’Amnistia Internacional a les Illes Balears; millorar la comunicació, tant la interna com l’externa, així com la difusió pública del que feim; potenciar les relacions institucionals i amb altres entitats de la societat civil, per generar noves sinergies i mantenir les existents; enfortir i consolidar l’activisme a totes les illes; conéixer-nos millor i cohesionar-nos més les persones, tant les sòcies com les activistes, que formam aquesta petita, però gran família amnistiera a les Illes Balears, establint diferents mecanismes i vies de participació, per tal que ningú no es senti exclòs.
Podeu fer-nos arribar esl vostres suggeriments i propostes mitjançant un missatge de wasap al 650 111 375.

2 comentarios en “Nova reunió de la junta directiva

    • Hola Joana,
      Gràcies per contactar amb noltros i disculpa el retard en contestar-te. Si et refereixes a si a l’actual JD hi ha algun membre de Menorca, t’hem de dir que no. Si et refereixes a si hi han socis i activistes d’Amnistia Internacional Illes Balears a Menorca, sí que n’hi han i, de fet, ara mateix estam en procés d’intentar reactivar l’activisme a Menorca.
      Si estas a Menorca i t’agradaria participar més activament o fer-nos qualsevol consulta o comentari, també ho pots fer per correu al compte comite.illesbalears@es.amnesty.org.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *