Illes Balears
Illes Balears

La UIB imparteix el cicle de conferències sobre Canvi Climàtic i Drets Humans

Amb la col·laboració d’Amnistia Internacional Illes Balears, l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la Universitat de les Illes Balears ha organitzat el Cicle de seminaris: «El Canvi Climàtic i els Drets Humans: Eines legals d’anàlisi i acció social davant la crisi climàtica».

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la Universitat de les Illes Balears ha organitzat el Cicle de seminaris: «El Canvi Climàtic i els Drets Humans: Eines legals d’anàlisi i acció social davant la crisi climàtica«, que s’està impartint a Ca n’Oleo, al carrer de l’Almudaina, 4, de Palma, entre el 21 d’abril i el 30 de maig.

Aquest cicle de 6 conferències, que compta amb la col·lacboració d’Amnistia Internacional Illes Balears, està adreçat a alumnes i altre personal de la UIB; però també al públic en general.

Trobareu més informació fent clic aquí.