Illes Balears
Illes Balears

Preparant l’aniversari de la tragèdia de Melilla i el Dia de l’orgull LGTBI.

Amnistia Internacional Illes Balears estam preparant les dues properes accions al carrer. Totes dues dins aquest mes de juny.

La primera de les dues és la que tendrà lloc la setmana vinent, coincidint amb el primer aniversari de la tragèdia de Melilla, que es va saldar amb al menys 37 persones mortes, 77 desaparegudes i 470 devolucions sumàries. L’acció consistirà amb una concentració convocada per Amnistia Internacional amb col·laboració amb altres entitats, el dissabte, dia 24 de juny, a les 12:00 davant la Delegació de Govern. Es tracta d’una concentració pacífica per expresar la repulsa i protesta per aquests fets.

En la mateixa línia, el dimarts dia 20, Dia Mundial del Refugiat, celebrarem una roda de premsa amb la participació d’algunes de les entitats convocants.

La segona, és la nostra participació i suport als actes convocats per altres entitats amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI, que es celebra cada any el dia 28 de juny. En concret, la manifestació per l’orgull, enguany sortirà del passeig des Born a les 18:00.