Illes Balears
Illes Balears

Amnistia Internacional Illes Balears ha estat convidada als actes institucionals amb motiu del dia de les Illes Balears.

Les institucions públiques de les Illes Balears han celebrat els passats dies 28 de febrer i 1 de març, la festivitat de les Illes Balears.

Amnistia Internacional Illes Balears va ser convidada per la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol i pel president del Parlament, Vicenç Thomàs a participar dels respectius actes, celebrats a Sa Llonja, el dimarts vespre, amb el lliurament de la medalla d’or de les Illes Balears i els premis Ramon LLull (veure més info al web del GOIB o fent clic aquí) i el dimecres, al Parlament.

Enguany, a més, es commemoraren els 40 anys de l’aprovació de l’estatut d’autonomia de la nostra comunitat autònoma.

Amnistia Internacional Illes Balears va estar present als dos actes, representada pels recentment elegits membres de la junta directiva, el president, Xavier Ramis Caldentey i la secretària Lola Abrahams.