Illes Balears
Illes Balears

A partir d’ara ens podreu trobar a la nostra nova seu al Carrer de Sant Elies, núm.10 – 1r. – G, de Palma (07003).

Amnistia Internacional comunica als seus socis i activistes, i a tota la ciutadania, en general, que ens hem canviat de domicili. A partir d’ara ens podreu trobar a la nostra nova seu al Carrer de Sant Elies, núm.10 – 1r. – G, de Palma (07003).

Es tracta d’un indret molt proper a l’anterior, però més tranquil i espaiós, en el que es pot arribar còmodament caminant o amb transport públic ja que es troba a 5 minuts de la plaça d’Espanya i estació intermodal. També compta amb tres aparcaments públics molt propers.

També, aprofitant el canvi i adaptant-nos als nous temps, el nostre telèfon serà just el mòbil que molts ja coneixíeu: 650 11 13 75.

Aquesta informació la podeu trobar sempre actualitzada a l’apartat de Contacte d’aquest mateix weblog.