Illes Balears
Illes Balears

Canvi de local, full de ruta de Relacions Institucionals posterior a les eleccions i firma dun conveni de col·laboració amb AIC, entre d’altres.

A la reunió que vàrem mantenir la Junta Directiva, el passat dijous, la darrera ordinària abans de les vacances d’estiu, es vàren prendre algunes decisions de calat.

Per exemple, es va decidir de cercar una nova seu que respongui a les necessitats actuals, però també a les futures i a la que els socis, activistes i simpatitzants es puguin sentir com a ca seva quan hi acudeixin. De fet, en tenim ja un de seleccionat i si ens posam d’acord amb la propietat per tal de que hi faci algunes petites millores, es podria confirmar en dates properes. I sinó, n’estam mirant d’altres i de ben segur que en trobarem un el més adequat possible.

També es va decidir el full de ruta que ha de dur a terme l’àrea de Relacions Institucionals, les properes setmanes, per donar-nos a conèixer a les noves autoritats i representants elegits a les darreres eleccions autonòmiques, així com per donar-los a conèixer les nostres reivindicacions en matèria de drets humans, que voldríem que incloguessin dins les seves accions de govern i legislatives.

Per altre banda, es va donar el vot favorable a l’establiment d’un conveni de col·laboració amb la nostra representació germana d’Amnistia Internacional a Catalunya.

Altres temes que es varen tractar va ser repassar el grau d’execució del nostre pla d’acció 2023, que en data de 30 de juny estava al 44% i el del pla de xoc de la pròpia JD, que es troba també en un acompliment proper al 50%. Respecte de l’autodiagnòstic es va decidir que es farà pel setembre quan no faci tanta calor i, si es possible, ja al nou local. També es va donar comptes de la reunió mantinguda amb el Grup d’acció de Calvià.