Illes Balears
Illes Balears

Serà el proper dissabte, dia 13 d’abril, a les 10:30 en primera convocatòria i a les 11:00 en segona i tendrà lloc, en principi, a la nostra nova seu al carrer Sant Elies, 10 -1r G de Palma. Serà presencial, execepte per a les persones de les altres illes fora Mallorca i per les que […]

Serà el proper dissabte, dia 13 d’abril, a les 10:30 en primera convocatòria i a les 11:00 en segona i tendrà lloc, en principi, a la nostra nova seu al carrer Sant Elies, 10 -1r G de Palma. Serà presencial, execepte per a les persones de les altres illes fora Mallorca i per les que sent de Mallorca, ens comuniquin algún impediment que els hi impedeixi desplaçar-s’hi, per a les quals s’habilitarà un accés per videoconferència.

Si ets soci o sòcia i no has rebut el correu de la convocatòria (es va enviar el passat dia 27 de març), revisa totes les safares del correu, incloses les del correu brossa, esborrat, arxivat, etc. Si encara així no l’has rebut i vols participar-hi o tenir més informació sobre l’assemblea, escriiu-nos un missatge a jd.illesbalears@es.amnesty.org.

Teniu en compte que per poder participar-hi és imprescindible que t’hi inscriguisabans del pròxim dia 10 d’abril de 2024, mitjançant el següent formulari web, ja que necessitam saber el nombre de participants per qüestiones de capacitat del local i altres semblants.
 
Al mateix formulari hi ha la possibilitat de comunicar la presentació de la teva candidatura a qualsevol dels òrgans vacants a la Junta Directiva Autonòmica. No obstant això, qualsevol soci o sòcia, que compleixi els requisits,1 podrà presentar la seva candidatura de forma verbal, en el punt indicat de l’ordre del dia d’aquesta convocatòria.

Qualsevol soci assistent amb dret a vot, pot dur tants de vots delegats com hagi aconseguit, havent de presentar en el moment d’acreditar-se, tal com s’indica en el paràgraf anterior, un escrit firmat pel soci (o socis) que li delega el vot, amb totes les seves dades identificatives, i una fotocòpia del DNI, passaport o permís de residència, per ambdues cares, que sigui clarament llegible i que no estigui caducat.2

L’ordre del dia de l’assemblea previst el prodràs trobar a continuació. Amb tot, tant l’ordre del dia com altra informació relacionada amb l’assemblea els podràs trobar a aquesta pàgina d’aques mateix bloc. Necessitaràs una contrasenya per accedir-hi, la pots trobar al correu de la convocatòria.

Ordre del dia:

1. Benvinguda del president sortint als socis i sòcies participants.
2. Elecció de la Mesa: moderador/a, secretari/ària, i secretari/ària suplent.
3. Aprovació de l'ordre del dia.
4. Votació per l’aprovació, si escau, de l'acta de la IX AAO, corresponent a l'any 2023.
5. Presentació i aprovació, si escau, de la Memòria d'Activitats entre assemblees.
6. Presentació i aprovació, si escau, de l'informe pressupostari de l’exercici de 2023.
7. Presentació i aprovació, si escau, del Pla d’Acció Autonòmic i Pressupost de 2024.
8. Presentació de dimissions de membres de la JD que deixen vacants els seus
càrrecs.
9. Presentació de candidatures a càrrecs de la JD
10. Elecció d'integrants de la Junta Directiva. Càrrecs vacants:
    ○ president/a
    ○ secretari/ària
    ○ tresorer/a
    ○ vocalies
11. Precs i preguntes.
12. Cloenda de l'Assemblea pel nou president o presidenta d'AIIB

  1. Art. 22 del Reglament d’AIIB. ↩︎
  2. Art. 13 del Reglament d’AIIB. ↩︎

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *