Illes Balears
Illes Balears

Amnistia Internacional ha participat a les dues concentracions davant el Parlament, en defensa de la memòria. Exigim: veritat, justícia, reparació i garanties de no repetició.

Amnistia Internacional ha participat a les dues concentracions davant el Parlament

El passat dimarts i just dos dies després, avui, dijous, han tengut lloc davant l’entrada del Parlament Balear, sengles concentracions, convocades per entitats memorialistes, en defensa de la Llei de Memòria Democràtica i per manifestar el seu rebuig, en contra de la seva derogació, per part del Parlament de les Illes Balears. A la d’avui, bastant més nombrosa que l’anterior, a més, s’ha afegit la petició de la dimissió del president del parlament, pels fets que va protagonitzar en el ple del passat dimarts, en el que va esqueixar una foto d’Aurora Picornell, símbol de lluita i resistència democràtica i memorialista a les Illes Balears.

Amnistia Internacional, va participar a ses dues concentracions, amb una nodrina representació d’activistes, juntament amb les entitats convocants, entre d’elles, Memòria de Mallorca y La Plataforma per la Memòria Democràtica a les Illes Balears.

Amnistia Internacional és una organització referent a nivell mundial i també a Espanya, en defensa de la veritat, justícia, reparació i garanties de no repetició, cap a les presones represaliades per les seves conviccions polítiques, i que constitueixen els objectius de les lleis de memòria democràcia a Espanya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *