Illes Balears
Illes Balears

Participació destacada d’Amnistia Internacional, un any més, a la manifestació de l’Orgull LGTBI

Una nodrida representació de membres d’Amnistia Internacional varen recorrer els carrers de Palma, juntament amb altres col·lectius

El passat divendres les pancartes i petos d’Amnistia Internacional es varen fer notar al sí de la manifestació de l’Orgull LGTBI, organitzada per «Ben Amics» i convocada també per altres col·lectius i entitats ciutadanes, entre d’elles Amnistia Internacional, amb el lema «El nostre Orgull, la educació que transforma».

Com cada any, a més del lema de la manifestació de Palma, els membres d‘Amnistia Internacional van aportar el que a nivell nacional havia decidit impulsar l’organització i que no era altre que «Orgull de ser».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *