Comunidad Valenciana
Comunidad Valenciana

30-11-2018 CIUTATS PER LA VIDA – Castelló. Hem celebrat el dia Contra la Pena de Mort. Van estar presents el grup d’activistes d’Amnistia Internacional, ajunto la representació municipal de l’Ajuntament de la Ciutat, amb la presència de la Regidora de Benestar Social Mari Carmèn Rivera. Va ser projectat l’espot que ens parla sobre la pena […]

30-11-2018 CIUTATS PER LA VIDA – Castelló.
Hem celebrat el dia Contra la Pena de Mort. Van estar presents el grup d’activistes d’Amnistia Internacional, ajunto la representació municipal de l’Ajuntament de la Ciutat, amb la presència de la Regidora de Benestar Social Mari Carmèn Rivera.
Va ser projectat l’espot que ens parla sobre la pena cabdal, sent acompanyats també per un públic nombrós interessat en l’acte que celebrem i que, compartint les nostres idees, van recolzar amb la seva signatura, el no a la mort i en concret el d’alliberament del súbdit iraquià, condemnat a mort Mohammad Reza.

Vam tenir unes paraules del company Guillem Badenes, explicant l’acte en si i la lectura del comunicat que, per a l’ocasió, va ser llegit per la Regidora, com a mostra d’adhesió de la ciutat per la vida de Castelló.
No oblidem dir que en l’acte van actuar el grup coral «Veus Atrevides», Esperant que al llarg de l’any i recordant la data puguem igualment, estar present en totes les accions en defensa dels DDHH.

 

SONY DSC

.