Comunidad Valenciana
Comunidad Valenciana

Presentació de l’Informe anual 2018 «Drets Hui»

El darrer día 13/feb, la nostra companya María Chaqués, coordinadora de l’àrea de la Dona d’Amnistia Internacional València, va presentar l’Informe anual 2018 «Drets Hui», en l’Associació de dones Antígona. En aquest informe es destaca el protagonisme de les dones de tot el món, en la lluita per la defensa dels drets humans. Així mateix […]

El darrer día 13/feb, la nostra companya María Chaqués, coordinadora de l’àrea de la Dona d’Amnistia Internacional València, va presentar l’Informe anual 2018 «Drets Hui», en l’Associació de dones Antígona. En aquest informe es destaca el protagonisme de les dones de tot el món, en la lluita per la defensa dels drets humans. Així mateix va convidar a les persones assistents a participar en l’acció que realitzarà el matí del pròxim 3 de març 2019 en la Plz. de la Verge de València dins de la campanya contra la violència sexual cap a les dones. Segons l’informe, el 10% de les dones menors de 20 anys han patit algun tipus de violència sexual.

DESCARREGA L’INFORME

———————————————
El pasado día 13/feb, nuestra compañera María Chaqués, coordinadora del área de la Mujer de Amnistía Internacional Valencia, presentó el Informe anual 2018 «Derechos Hoy», en la Asociación de mujeres Antígona. En dicho informe se destaca el protagonismo de las mujeres de todo el mundo, en la lucha por la defensa de los derechos humanos. Asimismo invitó a las personas asistentes a participar en la acción que realizará la mañana del próximo 3 de marzo 2019 en la Plz. de la Virgen de Valencia dentro de la campaña contra la violencia sexual hacia las mujeres. Según el informe, el 10% de las mujeres menores de 20 años han sufrido algún tipo de violencia sexual.

DESCARGA EL INFORME