Comunidad Valenciana
Comunidad Valenciana

Premi Amnistia Internacional València de Drets Humans 2020

Hui dijous 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, tindrà lloc la quarta edició de lliurament del Premi Amnistia Internacional València de Drets Humans 2020.Enguany serà atorgat al Centre de Dia ACOLLIDA, centre d’Inserció Sociolaboral de l’Organització No Governamental «Iniciatives Solidaries»L’acte començarà a les 19.30 hores amb el lliurament del premi en la seu […]

Hui dijous 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, tindrà lloc la quarta edició de lliurament del Premi Amnistia Internacional València de Drets Humans 2020.Enguany serà atorgat al Centre de Dia ACOLLIDA, centre d’Inserció Sociolaboral de l’Organització No Governamental «Iniciatives Solidaries»L’acte començarà a les 19.30 hores amb el lliurament del premi en la seu d’Amnistia, que podreu veure per Zoom i continuarà amb una xarrada, a càrrec de Lola Bañón, coneguda periodista valenciana, incansable defensora dels drets humans i guanyadora del Premi Amnistia DDHH en la seua primera edició.Per a participar en l’esdeveniment, envia un email a l’adreça valencia@es.amnisty.org, indicant Inscripció Premi DDHH 2020.


Hoy jueves 10 de diciembre, Día Internacional de los Derechos Humanos, tendrá lugar la cuarta edición de entrega del Premio Amnistía Internacional Valencia de Derechos Humanos 2020. Este año será otorgado al Centro de Día ACOLLIDA, centro de Inserción Sociolaboral de la Organización No Gubernamental «Iniciatives Solidaries»El acto comenzará a las 19.30 horas con la entrega del premio en la sede de Amnistía, que podréis ver por Zoom y continuará con una charla, a cargo de Lola Bañón, conocida periodista valenciana, incansable defensora de los derechos humanos y ganadora del Premio Amnistía DDHH en su primera edición.Para participar en el evento, envía un email a la dirección valencia@es.amnisty.org, indicando Inscripción Premio DDHH 2020.