Comunidad Valenciana
Comunidad Valenciana

La jornada es va celebrar el passat 25 de març, al MUVIM de València, on es van aplegar un centenar de joves de 8 centres educatius valencians en la II Trobada de joves activistes organitzada per l’Àrea d’Educació d’Amnistia Internacional, València. El tema central ha estat el Dret a la protesta i, amb la participació […]

La jornada es va celebrar el passat 25 de març, al MUVIM de València, on es van aplegar un centenar de joves de 8 centres educatius valencians en la II Trobada de joves activistes organitzada per l’Àrea d’Educació d’Amnistia Internacional, València.

El tema central ha estat el Dret a la protesta i, amb la participació activa dels joves estudiants (d’ESO i Batxillerat), s’han desenvolupat diverses activitats: ponència a càrrec d’activistes de l’àrea d’educació, conferència de Bernardo Caal, activista guatemaltec defensor dels Drets Humans, taula redona i debat sobre experiències diverses d’accions de protesta (Sindicat d’Habitatge de València, FEMEN, veïnat de Benimaclet), i actuació del grup La Fulla per subratllar el valor de la música com a canal d’expressió i reivindicació.

Va ser un matí ben profitós, amb molta energia jove que ens fa creure en un futur optimista per a l’activisme.

Fins la III Trobada!