Catalunya
Catalunya
0

Acció #PupitresLibres a Sant Cugat del Vallès

Dimecres 26 de juny, el grup d’activistes de Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès surten al carrer amb la campanya #PupitresLibres per denunciar l’assetjament escolar com una violació de drets humans. Serà de 18 a 21h a la Plaça de Quatre Cantons de Sant Cugat. Els i les activistes recolliran objectes descatalogats i antics per […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 26/06/2019
6:00 pm - 9:00 pm

Categorías No Categorías


Dimecres 26 de juny, el grup d’activistes de Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès surten al carrer amb la campanya #PupitresLibres per denunciar l’assetjament escolar com una violació de drets humans. Serà de 18 a 21h a la Plaça de Quatre Cantons de Sant Cugat.

Els i les activistes recolliran objectes descatalogats i antics per enviar-los al ministeri d’Educació i signatures denunciar que l’actual sistema de denúncia d’assetjament escolar a les aules ha quedat obsolet i no és efectiu. També es recolliran firmes de suport per exigir al govern espnyol i a les comunitats autònomes que creïn un sistema de denúncies que els i les adolescents utilitzin de debò, i que alumnes, alumnes i professorat rebin formació adequada per a prevenir i intervenir en casos d’assetjament escolar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *