Catalunya
Catalunya
0

Lectura pública de la Declaració Universal dels Drets Humans (Vilafranca)

Amnistia compleix 40 anys a Espanya! Per celebrar aquest aniversari, el grup d’Amnistia del Penedès ha organitzat una lectura pública de la Declaració Universal dels Drets Humans el 10 de Desembre (Dia dels Drets Humans) a Vilafranca del Penedès. Totes les associacions i entitats, i membres de la comissió de solidaritat local, estan convidades a […]

Mapa no disponible

Fecha/Hora
Date(s) - 10/12/2018
7:30 pm - 9:30 pm

Categorías No Categorías


Amnistia compleix 40 anys a Espanya!

Per celebrar aquest aniversari, el grup d’Amnistia del Penedès ha organitzat una lectura pública de la Declaració Universal dels Drets Humans el 10 de Desembre (Dia dels Drets Humans) a Vilafranca del Penedès.

Totes les associacions i entitats, i membres de la comissió de solidaritat local, estan convidades a llegir la Declaració.

Presentarà la periodista Anna Vallhonesta, i clourà el grup de guitarres de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet de Vilafranca.

Al mateix acte es recolliran signatures per la marató de cartes per defensores #PersonasXPersonas. En el marc de la campanya global Valenta, la marató està dedicada a 3 dones que desafien lleis injustes, pràctiques corruptes, denúncia d’abusos policials i molt més: Nawal Benaissa (Marroc); Atena Daemi (Iran); i, Marielle Franco (Brasil).

Serà a les 19.30h a l’Auditori del Vinseum (plaça de Jaume I, 1, Vilafranca del Penedès).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *