Catalunya
Catalunya
2

Lectura pública de la Declaració Universal dels Drets Humans (Vilafranca)

Amnistia compleix 40 anys a Espanya! Per celebrar aquest aniversari, el grup d’Amnistia del Penedès ha organitzat una lectura pública de la Declaració Universal dels Drets Humans el 10 de Desembre (Dia dels Drets Humans) a Vilafranca del Penedès. Totes les associacions i entitats, i membres de la comissió de solidaritat local, estan convidades a […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 10/12/2018
7:30 pm - 9:30 pm

Categorías No Categorías


Amnistia compleix 40 anys a Espanya!

Per celebrar aquest aniversari, el grup d’Amnistia del Penedès ha organitzat una lectura pública de la Declaració Universal dels Drets Humans el 10 de Desembre (Dia dels Drets Humans) a Vilafranca del Penedès.

Totes les associacions i entitats, i membres de la comissió de solidaritat local, estan convidades a llegir la Declaració.

Presentarà la periodista Anna Vallhonesta, i clourà el grup de guitarres de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet de Vilafranca.

Al mateix acte es recolliran signatures per la marató de cartes per defensores #PersonasXPersonas. En el marc de la campanya global Valenta, la marató està dedicada a 3 dones que desafien lleis injustes, pràctiques corruptes, denúncia d’abusos policials i molt més: Nawal Benaissa (Marroc); Atena Daemi (Iran); i, Marielle Franco (Brasil).

Serà a les 19.30h a l’Auditori del Vinseum (plaça de Jaume I, 1, Vilafranca del Penedès).

2 comentaris en “Lectura pública de la Declaració Universal dels Drets Humans (Vilafranca)

  1. El tema es molt senzill: El assumpte es parlar de personas.. Éssers humans, amb diferencias necessàrias per muntar la base de la societat, amb respecte, consideració, ajuda mútua i drets bàsics iguals per a tots. Deixe’m ja la manipulació de las etiquetas i els “mantras” dialectic’s Repertim las tasques segons las habilitats de cadascú, done’m el lloc que correspongui per la vàlua personal. Deixe’m l’amiguisme, els cups, els prejudicis i las malas costums. Teni’m el sentit comú, la Sabiduría, la responsabilitat, la empatía, el amor.. Pro no ho fem servir, esperem que el govern ens resolgui tot.. Mentrestant perdem el temps i teni’m una “M” de societat.. (perdó per la ortografia..)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *