Catalunya
Catalunya
0

Any Nou xinès a Molins de Rei

Aquest primer cap de setmana de febrer (del divendres 1 al diumenge 3) a Molins de Rei, el grup d’activistes de Pla de Llobregat recollirà missatges de bons desitjos per a activistes i advocats/des xinesos que es troben a la  presó, amb motiu de la celebració de l’Any nou xinès. Dimarts 5 de febrer se […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 01/02/2019 - 03/02/2019
12:00 am

Categorías No Categorías


Aquest primer cap de setmana de febrer (del divendres 1 al diumenge 3) a Molins de Rei, el grup d’activistes de Pla de Llobregat recollirà missatges de bons desitjos per a activistes i advocats/des xinesos que es troben a la  presó, amb motiu de la celebració de l’Any nou xinès.

Dimarts 5 de febrer se celebrarà l’any del porc a la Xina i us proposem recollir bons desitjos, centrant-nos en els casos de Guligeina Tashimaimaiti, Dong Guanping, Wang Quanzang, Li Yuhan i Jiang Tianyong, advocats dels drets humans empresonats.

Esperem que aquesta novena edició de l’acció tingui tan bona acollida com en anys anteriors i enviem a a l’ambaixada de la Xina a Espanya prop de 2.000 targetes amb els nostres bons desitjos cap a la població xina.

Serà de divendres 1 a diumenge 3 de febrer a l’estand Molins de Rei Solidari a la Fira de la Candelera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *