Catalunya
Catalunya
0

Debat sobre els drets fonamentals a la UE

Ara com ara, Europa preocupa. Per moltes raons, però sobretot en matèria de drets humans. És per això que l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza una presentació-debat de l’informe “sobre la situació dels Drets Fonamentals a la UE el 2017”, amb l’eurodiputat Josep-Maria Terricabras, ponent de l’informe i vicepresident del grup dels Verds/Aliança Lliure […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 05/12/2018
12:00 pm - 2:00 pm

Categorías No Categorías


Ara com ara, Europa preocupa. Per moltes raons, però sobretot en matèria de drets humans. És per això que l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza una presentació-debat de l’informe “sobre la situació dels Drets Fonamentals a la UE el 2017”, amb l’eurodiputat Josep-Maria Terricabras, ponent de l’informe i vicepresident del grup dels Verds/Aliança Lliure Europea.

L’acte també comptarà amb la participació d’Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional Catalunya, i Matthew Xuereb, cap de notícies al Times of Malta; i serà moderat per la periodista Laura Rosel.

Terricabras va presentar un projecte de l’informe sobre la situació dels Drets Fonamentals a la UE el 6 de setembre de 2017 davant la comissió de Llibertats Civils, Justícia i Afers d’Interior. El text destaca sis temes: l’Estat de Dret, les migracions, els drets de les dones, la llibertat de premsa, d’expressió i de reunió, la discriminació causada pel racisme, la xenofòbia o el discurs de l’odi, i, per primera vegada, el mandat de l’Agència Europea dels Drets Fonamentals (FRA). L’informe es votarà a la comissió de Llibertats Civils, Justícia i Afers d’Interior el 3 de desembre, a Brussel·les, i s’adoptarà en la sessió plenària del 14 al 17 de gener, a Estrasburg.

L’acte tindrà lloc dimecres 5 de desembre a les 12h, a l’Aula Europa de la seu de les institucions europees a Barcelona (Pg. de Gràcia, 90).

Més informació: 93 272 20 44 / epbarcelona@ep.europa.eu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *