Catalunya
Catalunya
0

Formació per a advocats/ades sobre mecanismes de denúncies individuals al Comitè DESC de Nacions Unides (BCN)

L’Observatori DESC, Amnistia Internacional i altres entitats del Grup de Monitoreig del Dictamen CDESC (Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de Nacions Unides) organitzen una jornada formativa per a advocats i advocades amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. La jornada, que porta per títol, “Els mecanismes de denúncies individuals davant el Comitè de […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 11/12/2019
6:30 pm - 9:00 pm

Categorías No Categorías


L’Observatori DESC, Amnistia Internacional i altres entitats del Grup de Monitoreig del Dictamen CDESC (Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de Nacions Unides) organitzen una jornada formativa per a advocats i advocades amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

La jornada, que porta per títol, “Els mecanismes de denúncies individuals davant el Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de Nacions Unides”, comptarà amb María Muñoz Maraver, de l’Oficina de l’Alt Comissionat de Nacions Unides per als Drets Humans.

Serà dimecres 11 de desembre, de 18.30h a 21h, a l’ICAB (Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, C/Mallorca 283)

Inscripcions: http://bit.ly/formacio-denuncies-CDESC

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *