Catalunya
Catalunya
0

Més control de les actuacions policials (Sta. Coloma Gramenet)

El grup de Badalona – Santa Coloma serà diumenge 17 d’octubre a la Plaça Pau Casals per recollir suports a la campanya d’Amnistia Internacional #MésControl per demanar més transparència i control de les actuacions de la policia a Catalunya. Des d’AIC fem campanya per assegurar justícia i garanties de no repetició: una acció policial eficaç […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 17/10/2021
10:00 am - 2:00 pm

Categorías No Categorías


El grup de Badalona – Santa Coloma serà diumenge 17 d’octubre a la Plaça Pau Casals per recollir suports a la campanya d’Amnistia Internacional #MésControl per demanar més transparència i control de les actuacions de la policia a Catalunya.

Des d’AIC fem campanya per assegurar justícia i garanties de no repetició: una acció policial eficaç ilegitima ha de respectar sempre els drets humans. Cal més i millor control de la policia per garantir la rendició de comptes i posar fi a la impunitat en l’ús excessiu de la força i les actuacions arbitràries. També demanem conèixer els protocols d’ús de la força i de les normes d’ús de les armes policials: només d’aquesta manera sabrem si una actuació policial s’ha ajustat als principis de legalitat, necessitat i proporcionalitat, que estableixen les normes de drets humans.

L’acció de recollida de suports i signatures es farà diumenge 17 d’octubre de 10 a 14h a la Plaça Pau Casals de Santa Coloma de Gramenet, en el marc de les Jornades per la Pau i la Solidaritat en aquesta població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *