Catalunya
Catalunya
0
Grietas

Projecció de “Grietas” a Terrassa

Dimarts 11 de juny i en el marc del Cicle de Cinema i Arts Escèniques pels Drets Humans, el Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER)  acull la projecció del documental Grietas (Iban Inxausti, 2017). Grietas és una col·laboració entre Mediapro i Amnistia Internacional i explica cinc històries reals amb un element en comú: són esquerdes en […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 11/06/2019
6:30 pm - 8:30 pm

Categorías No Categorías


Dimarts 11 de juny i en el marc del Cicle de Cinema i Arts Escèniques pels Drets Humans, el Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER)  acull la projecció del documental Grietas (Iban Inxausti, 2017).

Grietas és una col·laboració entre Mediapro i Amnistia Internacional i explica cinc històries reals amb un element en comú: són esquerdes en els drets humans a l’estat espanyol, en qüestions com el dret a l’habitatge, la tortura, la immigració o els crims del franquisme i la Guerra Civil.

Serà a partir de les 18.30h al Col·legi d’Advocats de Terrassa (Carrer de Gabriel Querol, 21) i posteriorment hi haurà un col·loqui amb Pere Moreno, activista del grup d’Amnistia Internacional Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *