Catalunya
Catalunya
0

‘Role-play’ sobre Sakineh Ashtiani (UPF)

Dijous 4 de juny a les 15h30 al Campus de Ciutadella (aula encara per confirmar), el grup d’AI a la UPF organitza un role-play sobre el cas de la Sakineh Mohammadi Ashtiani, obert a tothom qui vulgui participar-hi. – Què és el role-play Es tracta d’un exercici de simulació d’un judici o debat entre diversos […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 04/06/2015
3:30 pm

Categorías No Categorías


Dijous 4 de juny a les 15h30 al Campus de Ciutadella (aula encara per confirmar), el grup d’AI a la UPF organitza un role-play sobre el cas de la Sakineh Mohammadi Ashtiani, obert a tothom qui vulgui participar-hi.

– Què és el role-play
Es tracta d’un exercici de simulació d’un judici o debat entre diversos actors internacionals. Organitzarem els diversos participants en grups de 3-4 persones, cadascun dels quals representaran a un país, individu o organització diferent. En conseqüència a l’actor que els toqui adoptar, hauran de defensar l’aplicació o abolició de la pena de mort en el cas concret que plantejarem.

– El cas
El role-play girarà al voltant del cas de la Sakineh Mohammadi Ashtiani, una dona àzeri del nord-est d’Iran que el 2009 va ser condemnada a 5 anys de presó per “complicitat en l’assassinat del seu marit”

Més informació i inscripcions: esdeveniment a la pàgina de Facebook del grup de la UPF d’AIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *