Catalunya
Catalunya
0

Marató de cartes a Gelida

El grup d’Amnistia Penedès participarà amb un estand a la Fira de Santa Llúcia de Gelida, on es recolliran signatures per la marató de cartes per defensores de drets humans #PersonasXPersonas. En el marc de la campanya global Valenta, la marató està dedicada a 3 dones que han desafiat i denunciat lleis injustes, pràctiques corruptes, […]

#_LOCATIONMAP

Fecha/Hora
Date(s) - 13/12/2018
10:00 am - 9:00 pm

Categorías No Categorías


El grup d’Amnistia Penedès participarà amb un estand a la Fira de Santa Llúcia de Gelida, on es recolliran signatures per la marató de cartes per defensores de drets humans #PersonasXPersonas.

En el marc de la campanya global Valenta, la marató està dedicada a 3 dones que han desafiat i denunciat lleis injustes, pràctiques corruptes, abusos policials i molt més: Nawal Benaissa (Marroc); Atena Daemi (Iran) i Marielle Franco (Brasil).

Cada desembre gent d’arreu del món escriu i envia milions de cartes, signatures i tuits a favor de defensores/es de drets humans. Així exerceixen de vegades una pressió sobre les autoritats, que aquestes es veuen obligades a reaccionar. Es tracta d’ una oportunitat de demostrar que milers d’accions individuals, sumades, poden suposar un canvi real en la vida d’una persona.

Serà dijous 13/12 a partir de les 10h del matí al Pg. Rosell i Massana i als carres Àngel Guimerà, Marquès de Gelida i Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *